Kwaliteit

Voor Tulp Dak & bouwprodukten is het begrip "Kwaliteit" niet alleen dat er goede dakbedekking op uw dak komt.
Een goed advies, service en de manier waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd is zeker zo belangrijk, want daar staat of valt de duurzaamheid van uw dak mee.
Diensverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Een stukje ouderwets vakmanschap staat borg voor een perfect aanzicht en optimale dakafdichting van monumentale tot industriele panden.
We hebben de specialisatie in huis om natuurproducten aan te brengen, maar werken ook met de moderste dakbedekkingmaterialen. Met onze eigen timmerlieden, metselaars en loodgieters kunnen we een compleet dak opbouwen, inclusief bijvoorbeeld dakbeschot, boeiboorden, lichtkoepels en schoorstenen.
Tulp Dak & Bouwprodukten heeft een waterdichte oplossing voor ieder dakprobleem.
Bij oplevering van onze daken krijgt u vanzelfsprekend een (schriftelijke) garantie van 10 jaar op het materiaal en de verwerking. Ook is het mogelijk het onderhoud bij ons onder te brengen.Wij bieden particuliere huizenbezitters, eigenaren van industriele panden en woningbouw verenigingen graag een gratis dakinspectie aan om een helder en vooral onafhankelijk inzicht te geven in de conditie van de dakbedekking en dakconstructie.